až nerady hladí se unavené skráně
ženy co šarm má a nezvykle je chytrá
umem kresby má obdařeny dlaně
a zvládne dnes, co stačilo by zítra
===
Jiří senior
16.05.2010 11:41:00 | j.c.
Moc hezké, opět zamyšlenkové a řekla bych, že pro některé svým způsobem aktuální. ST!
14.05.2010 08:08:00 | NikitaNikaT.
slova někdy tvoří most
jindy zavřená vrata
radost
i hromadu bláta co spadla
z bot
co pošlapaly
význam pravdy..
ST
10.05.2010 14:37:00 | Mbonita