Za přítomnosti Kateřiny
Za přítomnosti Kateřiny,
zdráhám se chlubit svými činy,
mám zkušenosti u Pavlíny,
ještě tu po ní zbyly stíny.
Za přítomnosti Kateřiny,
nutno si vážit každé vteřiny,
skrýt všechny jizvy a modřiny,
a nebát se projet serpentiny.
Za přítomnosti Kateřiny,
do vázy jenom kopretiny,
pozor na úsměv z cukrové třtiny,
na který se zbíhají sliny.
Za přítomnosti Kateřiny,
Nepoužívat odmocniny,
zpívat čistě s pianiny,
a mít vždy po ruce lůžkoviny.
… za přítomnosti Kateřiny.
Komentáře (1)
Komentujících (1)