ťukání
Ťukání světlušek
a dotek pohledu
napsati písmenko
ještě snad dovedu.
Láska ta strádá
prožívá úbytek
duše tvá nadlouho
odešla do kytek.
Ve vzduchu cítíš
kouzelné nitky
to včera zažil jsi
prastaré svitky.
Pozvedneš hlavu
v zítřejší ráno
šimrání na srdci
v osudu dáno.
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: aniger, Nút, Psavec, Flamy, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)