moderní svět
Anotace: cesta k technokracii
počlo to 20.století
tu dobu hroznou
způsobilo hrozný prokletí
je to tou dobou
na všechno tu máme továrny
žádné však lesy
na každým místě elektrárny
nikde nejsou vsy
rozprostírají se tu města
hnusný baráky
napočítal sem jich do sta
za tři kiláky
je to ted století atomu
vývoj nestojí
elektrika ted je v každým domu
co to však stojí ?
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
Komentáře (2)
Komentujících (2)