Co ještě zbývá
Anotace: ... jsem mrtvá nebo živá? ...
V táboře uprchlic
které znají cenu citu
v táboře zhola nic
jen osamění spí tu
rozpadlá na kusy
prachy a bonusy
noci plné nepokoje
a rezignace z boje
ocelová karanténa
bolestmi je znechucená
hrnky a ešusy
nechce a nemusí
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, enigman, danav, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)