Usmívám se nad tím postavením... mno, asik su necuda. :o) :oP ST! za dílko.
17.05.2010 08:18:00 | NikitaNikaT.
Věřím, že máš postavení
i bez běhu po stavení -
tak tě vždycky budu brát
tvoje básně čítávat.
A s tím druhým intimním
s tím si taky poradím
jsem tvá žena,znám jak na tě
zas to klapne, to já vím,
ale víc neprozradím-
tvoje věrná žena.
12.05.2010 06:34:00 | s.e.n
Běhat maně po stavení,
nemít v práci postavení,
ani v loži postavení,
to pro muže pocta není.
Nejdřív ztráta kadence,
časem pak i potence.
Vítej inkontinence!
a nakonec demence!
10.05.2010 23:49:00 | Špáďa