Sdílená radost - něžně políbená.
Anotace: fun-tazie ;-) http://www.youtube.com/watch?v=XvmWn6wjfGw
Promilovat se
k jejímu smíchu,
kdy již nelze nic hrát,
ani pochybovat.
Již nemáš potřebu se ptát,
prostě protože
teď opravdu víš,
že tvá kočka vrní spokojená.
Hruď tvou
pak napíná radost,
v tvých očích
vidět hrdou pýchu,
když s úsměvem usíná
do tebe zabalená.
Sdílená radost -
něžně políbená.
Přečteno 369x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, Xebeche, Hazentla, maranika, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Simísek, CORONATION, labuť, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)