Mysterium
Anotace: 2008 - první pokus o změnu
Sbírka:
Návrat
Vánek tichý z komíná zhlíží,
plavovlasá divka usedá na svůj otoman
lest z knihy je samostatná čast.
Bouře a Uragán nad pouštním obzorem.
I láska má svoje zbraně.
Sir Odeon dopis vzal.
Katovi my vyhýbejme se.
Trojský kůň jest zrada z historie.
V žilách každému krev proudí.
Marně za hlavu se chytám.
Obraťme list,
každý člověk má právo snít,
obraťme list.
Další!
Komentáře (0)