sněhurčin popel

sněhurčin popel

Anotace: protože.

trpaslíci krvácejí z nosu
není na tom nic divného
byla sněžná noc
před časem
za časem
a sněhurka byla
poprášená popelem
teď svítí měsíc
na jíní a
nic se neděje

potkala jsem ve snu růžovýho králíka
nebo možná zajíce
ale byl to člověk
nebylo na tom nic
divného
znala jsem ho
všechno bylo tak
jednoduché
jasné a zřetelné
teď už zbyl jen zlomek
obrazu
setina doby
nultý bod z nekonečnýho prostoru
papírová noc
černý ticho
papírová noc a černý ticho
a trpaslíci krvácejí z nosů





kroky
jsou nahoře nebo
dole?
nevím
kde mám hlavu

nedokážu to určit

rozpoznat
noc a den
je těžké
když jsi vzhůru
je to pořád jedno kontinuum
den je potaženej černí
aby bílá neřvala tolik
když křičící děti probouzejí
kohouty
a bílá
stěna
ze sněhu
obalila noc
aby neshořela





myslíš že čas
někdy shoří?
nebo se utopí
a z vody se narodí
nový
a myslíš že ten
kdo vidí černobíle
vidí bílou
nebo černou
vodu?
když voda krvácí
a nekonečný prostor barev
se tříští
na atomy
a trpaslíci krvácejí z nosu
Autor atty, 11.05.2010
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po dlouhé době mě na Literu zase bavilo číst. Po dlouhé době ke mě zase promlouval text.

03.06.2010 22:21:00 | černý motýl tmy

čas neexistuje...

11.05.2010 13:58:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí