Smutné sobotní ráno
Anotace: při poznání další stránky této společnosti.
Je smutné být na začátku života
jen doufat v to
že tolik hnusných věcí
co lidé udělají
se mi vyhne
zázračným proutkem
jedno odpoledne
miluji se
s dívkou mého srdce
tou nádhernou Tarou
čarodějkou mého života
můj splnění sen
najednou okraden
mezi lampami
úder do hlavy
cizí stíny kolem mě tančí
ztracený
v malém prostoru
velkého světa
měl jsem strach
o svůj život
je to jen temnota
budoucnosti
a strachu z noci…
bolest hlavy
nedělního rána…
lidé mě přecházeli
byli slepí
neviděli můj krvavý obličej
je to jen temnota
budoucnosti
a strachu z noci…
Přečteno 333x
Tipy 38
Poslední tipující: Patrik Mališ, Sýkorka07, Dota Slunská, Laivindia, Markéta G., Kristine Clary-Aldringen, hašlerka, hermiona_black, zelená víla, Lenullinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)