Přijď a zachraň mě
Anotace: poslouchala sem song a tohle me u toho napadlo http://www.youtube.com/watch?v=Hg87w-ftgUY (btw nvm kde sem narazila na TEHLE styl hudby :/ )
Sbírka:
Kluzká láska
Přijď a zachraň mě
neb bez tebe ztrácím
životní cit
Chybí mi dokonce
chuť dále žít
Přijď a zachraň mě
z té zoufalé
propasti bezedné
jménem promarněný čas
Přijď a zachraň mě
má mysl blázní
chce vidět tě zas
tys mojí lázní
Přijď a zachraň mě
já čekám tu na tebe
až budeš můj
dívajíc se na nebe
však po kolena v hnůj
Přijď a zachraň mě
už doslova šílím
den ode dne
chybíš mi víc
Kéž má bolest s tebou hne
vždyť křičím z plných plic!
Přečteno 422x
Tipy 14
Poslední tipující: Matty09, Zorenka Ježková, Fenceless, labuť, enigman, hašlerka, Larey, Květka Š., fisico, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)