V podvečer
Když se slunce sklání k západu,
od řeky táhne chlad,
tak vezmeš starou kytaru
a začneš tiše hrát.
Ačkoli tato píseň není
jen pro mne určená,
smutek se náhle v radost mění.
Jsem z toho zmatená.
A když mi o naději zpíváš,
tak já už dobře vím,
co ve svém srdci skrýváš.
Slzám se nebráním.
Přečteno 317x
Tipy 18
Poslední tipující: Antares, vodnař, Pevya, Házté, Dygi, Kapka, Dota Slunská, bobi bobie, poustevník Jirka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)