Anotace: ide o moj životný pocit. uvedomujem si, že verše sú naivné, ale asi presne taká som aj ja...
Super hned napoprvé! Vodácká jako když vyšije! ST* a vítej na těchto stránkách pohody a radosti!
13.05.2010 13:23:00 | Zasr. romantik
ďakujem. no, iná asi už nebudem :)
...akurát tá báseň nemala názov, tak som narýchlo vymyslela tento, a veľmi s ním nie som spokojná... ale asi to vyjadruje to, že tá túžba po slobode a vyskúšania všetkého a neuspokojenia sa s ničím ma zväzuje...
12.05.2010 14:26:00 | janis j.
Vítám tě mezi námi. Myslím, že nejdůležitější je, zůstat takový, jaký člověk chce být...
12.05.2010 11:00:00 | labuť