procházka
Jestli tě miluji?
No to jsou otázky
polibek dostaneš
na konci procházky.
Sedneme na patník
zahřejem srdíčka
do prachu u cesty
píšeme psaníčka.
Znaveni pochodem
dáme si čaj
držím tě za ruku
je tohle ráj?
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)