Poslední rozloučení
A noc se střídá s ránem, život střídá smrt.
Zklamání je pro smích zbabělcům, vysvětlit to neumíš.
Trochu se přemáháš, víš že prohraješ.
Je silnější.
Jedinkrát sám,se stínem v zádech.
Doufáš, že smrt nebude rychlejší než závan větru a že stihneš poslední rozloučení..
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)