Roční období
Anotace: Co se týče jara a léta, tak v ty pevně věřím. No a v podim a zimu mi nezbývá nic jiného než doufat...
Bolest časem odezní,
stejně jako sníh opouští louky začátkem jara.
Štěstí opět přijde,
stejně jako se rozední počátkem léta.
Úspěchy se nahromadí,
stejně jako listí na podzim.
A láskou tě zasype,
sníh co přijde uprostřed zimy.
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)