Why are you feel so weird?

Why are you feel so weird?

Anotace: inspirace Egonem Bondym

Zkoušíme hledět do oblak
a hledat odpovědi
na otázky proč, a jak
tak do prdele jdi

Máslo si necháme rozpustit na hlavě
smutek si necháme rozpustit v nitru
naše sny a cíle se rozpustí v dálavě
máselná hlava se dotkne šutru

Opice výskají banány žrouce
a lidé jásají asi požili
zelené kobylky se utopí v mouce
vylíhnou se z nich motýli

Arnoštek vypije dva litry Greny
klikne si na myšku naskočí fejsbuk
u svého profilu provede změny
už to holt není nezadaný kluk
Autor Margaritta Nunwier, 11.05.2010
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí