Poezie Absinthové Víly
Anotace: Napsáno na divadelní přehlídce Modrý kocour asi 5 hodin ráno po prokalené noci těsně před usnutím.
Sbírka:
Co se našlo v Panďáku
To, co je v báglu
je v propadlišti dějin.
Jak může člověka svědit
něco, co nemá!
Poblejt! Poblejt to všechno!
Spáleným prstem
špatně se píše
a noc, temnější není,
než láska dvou šílenců.
Lézt přes plot
a něco si přát
až ty ztratit sebedůvěra.
Je velmi tajemný
a kabel od televize postrádá
smysl a smyslnost.
Poblejt! Poblejt to všechno!
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, CRASH, al-pacino
Komentáře (0)