Vstávej!
Vstávej! Hlídej!
Přebal,nakrm!
A dojdi
se psem.
Nehraj, oprav,
Přitluč, zalep.
Ten obraz
jde sem.
Nevzbuď kluka
nemluv, neruš,
já online
teď jsem.
Říkej něco.
Přitlač, dělej.
Pohlaď mě,
pojd´sem…
…zhasni, nefuň.
Otoč se. Neprď.
A dejchej
nosem…
…vstávej!
DanKonečný
A o de mně jeden úsměv.
13.05.2010 21:54:00 | Indigo
Vždycky mi Tvé básně verou dech, atmosféra, co z nich dýchá a nápad... PERFEKTNÍ!!!
12.05.2010 08:04:00 | labuť