Podléhám
Anotace: ...volání múzy ...
Pokosené sny
stavím v poli do panáků,
nebojím se tmy,
v noci mívám sílu draků.
První volání,
mlhou pádí hvězdní koně,
vlaků pískání,
múza stojí na peróně.
Věčné dilema
zaspat nebo odjet s paní,
s darem smířená,
překonávám sílu dlaní.
Nocí čarovnou,
podléhám vábení múzy,
je mou královnou,
vyžívám se v roli lůzy.
Rána šílená,
realita tvrdě hrabe,
život bez věna,
rozum z kanálu se škrábe.
Přečteno 326x
Tipy 38
Poslední tipující: poustevník Jirka, zelená víla, Labanda, Kars, divoska_jaja, enigman, vodnař, Niky88, Dota Slunská, Zasr. romantik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)