Úděl básníkův
Anotace: O nás, kteří jsme stiženi chorobou nutící nás znovu a znovu svými slovy zapisovat zapsané. A o tom, jak jsme či spíše nejsme přijímáni těmi, kterým tahle dávná touha v žilách nekoluje.
Řekli: Piš bláboly.
A nestarej se o úroveň.
Tebe to přece nebolí!
A na odměnu nezapomeň!
Dneska se lidem nedá nic
za hloubku myšlenek.
Stačí být nestydou, nic víc.
A smát se navenek.
Nechat se pro potlesky
vysvléknout donaha.
Napsat jim Třesky plesky,
vyslechnou "hahaha"
a necpat žádným lidem
témata k přemýšlení.
Je třeba brát to s klidem.
Vždyť tam, kde mozek není
netřeba velkých vět.
Stačí se trochu plazit,
trochu se podbízet...
Společnost nelze kazit
přemírou idejí.
Dej jednoduchost-
a hned ti z ruky žer...jí.
Hoď hloupým psům kost-
a hned tě milují.
Jsi jak bez praku David,
když něco chceš jim dát.
Národ se chce jen bavit.
Národ se chce jen smát.
Přečteno 332x
Tipy 20
Poslední tipující: Zasr. romantik, Bíša, zelená víla, enigman, Psavec, JohnyS, CULIKATÁ, Linzerka, malá slečna, Boudicca, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)