Koloběhy míjení
„Od té doby co tě znám,
už nevěřím v lásku.“
Tohle někdy říkají
oči mých bývalých milenců.
Já ale namítám:
„Jen jste mě nepochopili.“
Jsem ráda,
že tě nepotkávám,
Nechci,
v tvých očích číst:
„Nepochopila si mě, Evito.
Jen si mě nepochopila.“
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Satha, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)