Anotace: .
duše je dar od boha
nikdy není sama
v okamžiku odcházení
kdy mění se podsata
a dostáváš odpovědi na všechny otázky
je krásné mít umastěné dlaně
od lásky
a cítit dotek něčí dlaně
aniž bys čehokoliv litoval
...po čele Tě hladí ten
koho jsi miloval...
31.01.2011 08:34:00 | Noc17
Jo,je to hodně moc dobře napsaný a já tomu dávám body navrch plus kladný komentář!Super!
16.05.2010 15:08:00 | Zorenka Ježková