Bez dluhů
Anotace: Hmm,pouhý sen, nekonečně vzdálený...
Zastav se slunce
nemá to cenu
právě jsem dokončil
poslední směnu.
Dluhy jsem splatil
po letech dýši
prodávám byt
kupuji chýši.
K chajdě přivážu
malou kravičku
má strava bude
o vodě a mlíčku.
Napíši závěť
pro případ „kdyby“
odkáži dětem
deštník a ryby.
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Házté, enigman, labuť, Psavec, Květka Š., Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)