Dědečkovi
Anotace: ... psáno v slzách... odpočívej v pokoji...
Opustil jsi nás,
tvé srdce tě zradilo
však já památku tvoji nezradím
nikdy...
Vzpomínám,
učil jsi mě skládat vlaštovky,
z papírů na štěstí,
psali jsme na ně svá přáníčka
a posílali je
vzhůru
k oblakům.
Složím teď vlaštovku
popíšu ji vším,
co nestihl jsem ti říct
a tolik jsem chtěl.
Políbím ji na cestu
a vypustím do oblak.
Snad si ji přečteš
až doletí
za tebou
do nebe...
Sbohem, dědečku...
Přečteno 370x
Tipy 24
Poslední tipující: dandelion-meadow, Zorenka Ježková, Izza, Iwushak..., labuť, Psavec, Qiana, Petulindas, hauskaa, hanele m., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)