Říkám ti
Anotace: beze slova. marně znova. tvoje vdova.
Lásko...
já jsem asi přetažená
jako šroubek od hodinek
hodina za hodinou
míjejí mne až mě minou
jako smetí na dně sklínek
To by chtělo Jar!
Lásko,
já jsem přetažená
doufám, že se nepřetrhnu
asi do bahna se vrhnu
Neznáš tichý bar ?
Lásko,
já se přecenila
čas je přiznat:
nejsem víla, která umí čarovat
Naučíš mě...smát ?
Přečteno 363x
Tipy 30
Poslední tipující: Divoženka1, jitka.svobodova, Marfuša, Holis, Kara Lee Exl, Bíša, jiljovský, enigman, 6thSun, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)