Královně noci
Královno noci, temná Lilith
tak proklínaná, vznešená
Možná ty provázíš mě v spánku
volaná jménem, bez jména
Ó vládče slunečního svitu,
ty temné světy stále žijí
Pečlivě chované jsou vskrytu
tak milé - jako klubko zmijí
Říkáš: přijímej je s láskou
Při tom pomyšlení blednu
zatínám zuby, křičím v spánku:
Já nenechám se stáhnout ke dnu
Černé hvězdy potřebují lásku
u okna jim zpívám o naději
Paprsek světla dotkl se už rámu
Růžovou Jitřenku mám nejraději
Přečteno 323x
Tipy 35
Poslední tipující: Manon.H, 4LJFilip, Jana M., a_tao, Mbonita, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik, enigman, labuť, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)