Vklíněná
*
ruce plné květináčů
umouněné od hlíny
(protože neumí pracovat v rukavicích)
a vlasy rozlítané
do všech světových stran
zachytila rukávem o kliku
nebe okovalo boty mračnům
a pozvalo ji na výlet
vtiskla zuby do jablka
vystoupala
po širokých schodech
do šedesátéhoprvního patra
paprskový prst ji postrčil
do tajů dvojhlasých výkřiků
zavřela oči
a s ozvěnou šeptla
díky za tvé sny
které jsou i mé
odpoutala rukáv
neposlušný pramen strčila za ucho
zasadila dalších třicetjedna sazenic
a duha
se vklínila do nebe
*
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: HarryHH, Zorenka Ježková, Šerpík 1, j.c., Sima, Psavec, Mbonita, enigman, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)