Anotace: dnes v noci, navštívíš mě zas? bude se mi o tobě zdát? přála bych si to ... tak prosím, přijď znova, děkuji :-)
moc pěkné labando...milující tvář ta v nás zůstává ..nejkrásnější pocit co nedá duši klid a už vůbec v noci a proto je tak krásné snít..jinak ..no comment! ..jen snad ST a užívej si toho..čas je tak krátkej a je toho tolik!!!
13.05.2010 09:37:00 | xoxoxo