u háčkovaní...
stál na nočním dešti
v černém roláku
se zlomeným veslem
a jen tak očima ohmatával tmu..
ukrytá lasička
zabubnovala na spodek
odstaveného trucku
a cosi uvnitř vyburcovala...
otevřel jsem mysl
pustil duši všemi směry
a tys ji ladně zachytila…
opřeli jsme se
o sebe zády
zapletli ruce
a povídali si
o blízkosti
co nám touhle chvílí
přináší potěšení
jako kapky rosy
stulené za listen bodláčí...
Přečteno 344x
Tipy 54
Poslední tipující: Juraj Hrom, Churry, floreciente, Actafool, Jana M., Jiří I.Zahradník, zelená víla, Holis, ilona, zenge, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)