Směrová
Utíkej dolů,
přes vlny sentimentu,
a prázdnotou,
oběhni celý vesmír.
Ejhle, jak kvete a je zelený,
plesniví odloženým časem,
a vrtkavé předtuchy,
se nevrací.
Pak utíkej nahoru,
skrz ohnivé kružnice zasnění,
a poslouchej,
jak se zpívá ne měsících
a hledej důvody,
proč,
to jsi,
zrovna ty?
Komentáře (0)