KDO V TOBĚ PLÁČE
Anotace: povzdechy a slova..když se schová ....
Myšlenka tvého svědomí
tam někde usíná
ten střípek vědomí
možná jen vzpomíná
zázrak slz a radost žití
ta krásné srdce možná chytí
usměj se,utři slzu
polib svojí novou múzu
jen povzdechy a slova
když se schová
to slunce ve tvém náručí
jsi jen tichý stroj
nikdy za nic neručí
vyhráváš ten boj
to naděje je široká
je to vůle člověka
jen se nikdy nezmění
ale žití promění
povzdechy a slova
když se schová....
Přečteno 312x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, j.c., zenge, aniger, Sima, Psavec, Hazentla, Divoženka1, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)