Paranoia .. Nebo skutečnost..?

Paranoia .. Nebo skutečnost..?

Anotace: Když člověk cítí že je jen hračkou mezi obry..

Rybáři
lapají do sítí
vše co živé je
neunikne
kdo si jich nevšímá
snaží se chytit mně
i tebe
netuší, že o nich vím
a já jim to už
nedovolím
ovce nechají se vodit ve stádu
pastýři jim určují místo i potravu
netuší, že černé ovce
pasou se stejně kde chtějí
snaží se nás dostat pod kontrolu
a většina z nás
jim to dovolí
Krávy uvázané ve stájích
plné žlaby,veselé barvy okolo nich
a přesto nemají tolik
aby se rozhlídli
a zjistili
že je tu i něco víc
někdo,kdo nad nimi drží monopoly
Lidé, chovajíc se jako ryby,ovce
i ty krávy
přesto ale někteří z nich
dohlídnou výš
uniknou ze sítí
utečou od stáda
přervou provazy
a nadechnou se...
Svobodní.
Autor darknness, 13.05.2010
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí