momentální blues..
to dnešní ráno bylo milé..
nebyl shon a káva provoněla prostor
kam se a proč ten sen odvál když polednem
možná i pár pikosekund později
kráčela realita do nikam
stál jsem a pozoroval svou silu odvrávorat
kráčel jsem a netušil kdo ráno pújde spát
spolu a možná spíš s sebou, ujdeš pro jeden sen
sokol přelétává údolí kudy jednou laň krásu prodá
to jen já sám.. divnou chmuru tiše zažehnávám..
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, l'âme, aniger, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)