Víš...
Všeho je moc a zároveň málo.
Odkvetly pampelišky, víš.
Žlutá mi chybí.
Pocity listu ve vodním víru.
Ty jsou mi věrné.
Možná za cenu zničené hráze a zaplavení polí.
Snažila jsem se.
Ale zahradní lopatka nestačí.
A z dynamitu mám strach.
Všeho je moc a všeho je málo.
Pampelišky.
Žlutá.
Ty víš...
Přečteno 408x
Tipy 28
Poslední tipující: WhiteSkull, jiljovský, Holis, jarmil, Psavec, Levandule, enigman, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)