Cesta

Cesta

Anotace: Krutá cesta životem...

Pouští se trmácím,
Hledám správný směr…
Místo potu už krvácím,
Mé boty a ponožky jsou plné děr…

Všude jen písek a prach,
Nepopsatelný slunce žár…
Přemýšlím, zdali nebýt sebevrah,
Zda-li je život skutečně dar…

Přes písečně duny,
Stále jdu sám…
Nevím, zdali jít tudy, nebo tudy…
Vím jen, že chci k vám…

Přes mnoho pádu,
Se pokouším vždy znovu vstát…
Chci dojít totiž k vodopádu,
Už se všeho přestávám bát…

S myšlenkou na mé nejbližší,
To musím prostě dokázat…
Nyní musím být ten nejtvrdší,
A svou odhodlanost prokázat…
Autor Kamen s.r.o., 14.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

opravdu musis byt tvrdy?

Jakoliv tvrda skala, driv nebo pozdeji voda ji rozdroli, to ona si razi cestu

14.05.2010 10:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel