Realita
Ztracená v realitě
či nalezená ve snu?
Ukrytá v perleťové ulitě
před světem - marně tlumeně řvu?!
Zmámená sametově hebkou lží
či zbystří smysly pravda smíchaná s jedem?
Nad mršinou duše krkavec bdí
"Dožít." stane se snad životním krédem?
Bude mi snad přáno do éteru se rozplynout?
Bude mi snad přáno - ne nebude, hořká pravda.
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Fighting Dreamer, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab, Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)