Páni s erbem růže
Anotace: ................
V mlze schovaná silueta hradu Rožmberku
tam skryt je poklad
mocného rodu
Pánů s erbem růže
místo opředené legendami
v Šumavském podhůří
hlubokých lesů
v bílém oblečení
na starém obrazem
Perchta dává znamení
magickou hůlkou
které ten kdo rozluští
nalezne poklad
velké bohatství
pánů s erbem růže
pomalu vyrážím
na hrad
který je pro mě
romantickou vzpomínkou
na dobu dávno mrtvou…
Přečteno 284x
Tipy 25
Poslední tipující: enigman, Kubino 2, labuť, Zorenka Ježková, Psavec, hašlerka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Lenullinka, Javavia, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)