Smíření
Anotace: déšť padá a slzy tečou - v radosti
Kapky deště
padají k pramenům
štěstí a darů
zvěstují
milost cest bez konce
a počátek nadějí
Otevři oči a uvidíš radost života
vinoucí se k věčnosti
Kapky slz
pramení v pádech
bolestí a ztrát
ukazují
milost návratů domů
a konec beznadějí
Otevři srdce a poznáš radost života
v náruči milosrdenství
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, zelená víla, Květka Š., Javavia, CULIKATÁ, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)