Usínání I. - V.
Anotace: haiku o večerních chvílích před spánkem
Usínání I.
Při usínání
Přestávám slyšet slova
Naslouchám tichu
Usínání II.
Oči zavírám
Tma se zmocní života
Tajemství mysli
Usínání III.
Znavené ruce
Spínám dlaně k modlitbě
Vše dávám Tobě
Usínání IV.
Paprsky luny
Drahokamy hvězd září
Z hlubin Tě volám
Usínání V.
Jsem v tvém náručí
Dáváš mi pokoj srdce
Nemusím se bát
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Javavia, CULIKATÁ, pamp_elka
Komentáře (1)
Komentujících (1)