Anotace: inspirace písní Pink Cigarette a kamarádovou kuchyní
Svlečené blůzky a věta přací
jak šňůry v lese třesou se
nechci se do spánku probouzet
tápat a schovaná za matrací
rolovat silonky sušit víno
slova pod kůží sem tam nikam
vyčpělé noci nespolykám
neusnu sama s kocovinou
sklinky se lesknou a upatlaně
nevím jak nocím nezaclánět
pít jenom tak a pak se chytat
verše na kolíčkách blbě visí
víno zas rozpíjí rukopisy
o prostovlasých rekvizitách