Dívej se ....
Dívej se
...a najdeš v mých očích lásku
protože přehlédnout se nedá ....
Dívej se .....
....a najdeš v mých očích smutek ..
...z nevyspání bývám bledá ....
Dívej se .....
.....ať poznáš,
kdy strach se mi z očí ztratí ....
Dívej se ....
jak šťastná je žena ....
....které se láska vrátí .....
Dívej se .....
....a nikdy nezapomeň
na nic z toho, co uvidíš .....
Díváš se .....vím to ....
....a miluju tě .....to dobře víš .....
Přečteno 401x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, vodnař, jvacl, Kozoroh 1, jedam, Jiparo, estrellita, janewe, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)