Noční poezie
Anotace: Přišla sama nepozvána a na liter jest zapsána...
Nuže ty zas přicházíš,
ke mně v této noci,
po měsících probouzíš,
se sama do mé moci.
Ospalá noční poezie,
už tak trochu k ránu,
procitla vůlí zase žije,
pro nás sama v pánu.
Horem pádem zaklepala,
nad rozrytou deskou,
honem zvonem nezaspala.
Vně zakrátko maskou
se stala.
Sama sobě i nám.
Nám všem.
Teď.
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)