Vzácná
Za oknem je tma,
jak první jarní den.
Nebesa padají,
na hlavu básníkům,
a jsou slyšet,
slova která se rodí,
za úplňků,
a zatmění sluncí.
A že jich máme!
A všichni připraveni,
k letu,
na vzácnou planetu,
AFČ 001027.
Byla podepsána smlouva,
o dotaci nových umělců,
a ano,to nevypadá,
jako vrak,
s inkoustovými pery.
Nikdo nepřežije!
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)