Nevinné dítě s trnem v srdci
Anotace: inspirovala mě tato písnička http://www.youtube.com/watch?v=KdUWzBZcLUM&feature=PlayList&p=E05616C4CEF0F95F&playnext_from=PL&playnext=1&index=2
Proč žijeme ve světě plném chladu,
kde vítězí jen nenávist?
Copak nevidíte, kolik je tady vrahů
a nevinných dětí s trnem v srdci?
Ztácíme kontrolu nad množstvím vrahů
a pak se stane, co nemá se stát.
Co s dítětem co ztratí mámu?
Bude toužit po pomstě? Bude se rvát?
Kdo je na vině? Kdy přesně to začalo?
A proč na otázky odpověď neumíte dát?
Nevinnému dítěti to spát nedalo
a tak raději šlo si znovu hrát.
Žiletkou a sirkami se cítil milovaný,
prožíval slast, která jinak mu byla cizí.
Svět už nemá šanci být spasený...
A proto, až džbán krve přeteče,
nevinné dítě s trnem v srdci teprve zmizí.
Přečteno 333x
Tipy 43
Poslední tipující: Eresiel, Holis, Quigleika, Viktorie Zvalová, Isquieasuus, Rootness, Sisinka, Dygi, Haniéčka, Agniezka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)