Strážný vchod ( Borteo Trali )
Anotace: Další báseň z knihy Auroris.
Sbírka:
Tichá svíce
Dveře tyto otevřít se mohou,
ne však použitím silných nohou.
Chladné logiky jest třeba,
pokud tvůj syn není dcera.
Dveře pevné jako skála,
i sama smrt by se jich bála.
Tři otvory od tří pánů,
každý z nich tvoří prohru, čest a slávu.
Pokud dveře do pohybu se nedají,
vaše životy navždy odejdou potají.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)