Nesmím
Anotace: ..tak ať raději příště nesním!
Sbírka:
Kluzká láska
Začalo to
jednoho rána
Bylo vlahé
a jiskřivé
jako tvoje oči
(asi po nočním milování)
Zdál se mi
hrozný sen
a tys mě v něm
hledal hlídal
zachránil
Před zlým světem
objetím ubránil
Vše se změnilo
hned následující den
A od té doby
tě vidím
všude kolem sebe
Jsi jediné
o čem sním
Není dne
bez vzpomínek
na to co děláš
na t e b e
A já
NESMÍM
Proč
se z mojí hlavy
pryč nevydáš?!
Vždyť tvoje holka
si mě prohlíží
jak byla bych
děvkou upíří
To jsou mi stavy..
Nechci nikoho
vysávat
ani z těch pocitů
po nocích
v hospodách nasávat
Prostě mě jednou
napadla myšlenka
že chci
s tebou být
být tvoje milenka
A ikdyž vlastně nejsi
ani můj typ
Chtěla bych
s tebou žít
chtěla bych
s tebou souložit
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Matty09, Zefi, Jacob P. Verlaine, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)