Ta pleš co tajně skrytá
jež hladí pírka hadí
teď řije jako pominutá
ty hádej co mi vadí
kam vešla dýka hrdá
co krví jen se chladí
tak život s námi m***
blb se dvakrát vsadí
ta čela rozum krčí
sen po zemi se mlátí
a pijavice v krči
zas jsou všichni svatí
.