Abstraktní pojmy
Anotace: ... vedlejší produkt jiné snahy, snahy dostat do slov NĚCO...no prostě NĚCO... kdybych věděla jak to nazvat, není tu tato básnička, ale ta druhá...
***
Abstraktní pojmy, toť led tenký.
Jak najít slova pro myšlenky!!!
Verbální bída... člověk sází
na zkušenost a na obrazy.
Však kdykoli se pera chopí
riskuje, že ho nepochopí
ten, kdo to po něm bude číst,
Tak mačkám zase další list...
A hledám úhel pohledu
tak nejlíp, jak to dovedu,
v němž by se slova v obraz slila
kterým bych Pravdu uchopila!!!
***
Přečteno 331x
Tipy 35
Poslední tipující: jvacl, Kapka, 4LJFilip, Ovádko, Jana M., symphonicsoul, jedam, Marfuša, Kubino 2, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)