Smutek z ní dýchá a zároveň smíření... a to je ve vztahu k těmto smutným chvílím moc důležité...
16.05.2010 16:34:00 | labuť
Děkuji,od tebe je to opravdu pocta,máš moc krásné básničky,milé,pozitivní-prostě pohlazení po duši.Mě se bohužel povedla jen tahle jedna.Bylo to po pohřbu máminy sestry a šlo to úplně samo,protože to bylo od srdce.To se mi často nestává.Moc mi to psaní nejde a mám málo času.Bez talentu se píše špatně.
16.05.2010 12:08:00 | Iv